« Tillbaka till alla vinnare


Jag som driver och äger Barnskospecialisten heter Malin Ericsson. Jag bor i Uppsala med min familj, är stolt mamma till tre barn.

Jag brinner för att kunna erbjuda rätt skor till våra barn. Med rätt skor kan många framtida problem med rygg och knän undvikas. Tyvärr prioriteras ibland design framför god funktion och kvalitet. Vi arbetar målmedvetet med att sprida kunskapen om vikten av bra skor till alla våra kunder.

2010 öppnade jag min första butik i centrala Uppsala. Vi har sedan dess hunnit byta både lokal och namn, och butiken har fram till nyligen hetat Barnskoexperten. Idag ligger vi centralt vid Gamla Torget i Uppsala. Vår ambition att erbjuda våra kunder bästa möjliga service har uppmärksammats. Våren 2014 utnämndes vi, i en omröstning av kunderna, till ”Bästa Service” bland alla Uppsalas citybutiker.

I januari 2014 förvärvade Barnskoexperten i Uppsala Barnskospecialisten i Stockholm. Genom samgåendet kommer de ledande barnskobutikerna i Uppsala och Stockholm att få en gemensam ägare. Samgåendet skapar ett starkare bolag, som kan erbjuda ännu bättre service för våra kunder.

Barnskospecialisten erbjuder ett brett sortiment av funktionsskor och funktionskläder från de starkaste barnsko-/outdoorvarumärkena. Vi väljer noggrant ut vilka leverantörer vi jobbar med och vilka produkter som vi anser fungerar för aktiva barn i alla åldrar. Barn skall kunna springa, hoppa och leka på ett naturligt sätt med skor och kläder som klarar olika typer av aktiviteter, miljöer och vädertyper.

Hos Barnskospecialisten hittar du kunnig och serviceminded personal som är mycket engagerad för att utprovningen av dina barns skor, overaller, skalkläder etc skall bli så bra som möjligt.

Vi utbildar vår personal och uppdaterar dem kontinuerligt både vad gäller sortiment, material, kundbemötande etc med hjälp av våra leverantörer. Omsorgen om en hållbar utveckling är viktigt när vi väljer leverantörer, och flera har idag helt ekologiskt tillverkade produkter.

 

Vinnare 2021

Vinnare 2020

Vinnare 2019

Vinnare 2018

Vinnare 2017

Vinnare 2016

Vinnare 2015

Vinnare 2014

Vinnare 2013

Vinnare 2012

Vinnare 2011

Vinnare 2010

Vinnare 2009

Vinnare 2002

Vinnare 2000

Vinnare 1999