Om näringslivspriset Bona Postulata

Bona-Postulata-4

Bona Postulata är latin och betyder goda förutsättningar

Bona Postulata är latin och betyder goda förutsättningar. Bona Postulatapriset är ett lokalt näringslivspris som vill uppmuntra företag med säte i Uppsala län med stark tillväxtpotential. Det kan vara både mindre och större företaget. Det är tillväxtpotentialen som avgör. Bakom priset står 15 stycken välkända företag och näringslivsorganisationer i länet som på det här sättet vill bidra till att företag med goda förutsättningar utvecklas och får den uppmärksamhet och draghjälp de förtjänar.

Bona Postulatapriset skiljer sig från andra näringslivspris bland annat genom att de vinnande företagen får kvalificerad utbildning och mentorer istället för blommor och diplom. Bland de företag som nominerades till Bona Postulatapriset 2017 utsåg en jury 10 stycken vinnare som belönades med utbildningsplatser och medlemskap i ett unikt nätverk inom affärs- och företagsutveckling. Utbildningen inleddes med ett företagarseminarium på Eklundshof, och följdes sedan upp under resten av året med ett antal träffar som stärker deltagarnas företagarkompetens ytterligare. Vår uppgift är att uppmuntra företag med säte i Uppsala län som har förutsättningar att bli framgångsrika. Eftersom vi började först 1999 har vi naturligtvis missat en rad namn som är stora idag. Däremot har vi bra koll på de som kan bli det i morgon.

Bakom priset står: Advokatfirman Lindahl, BRANN, Eklundshof, Företagarna Uppsala, Handelskammaren i Uppsala län, Kinnarps, Matador kommunikation, Mediehuset UNT, MIAB Förvaltning, Nordea, PwC, Relation, Salgado, SLU Holding, Uppsala kommun.

Jury – 2018

Göran Enander

Landshövding

Patrik Rindstål 

Advokatfirman Lindahl

Maria Wigenfeldt

PwC

För mer information kontakta patrik.rindstal@lindahl.se 
eller maria.wigenfeldt@pwc.com

Sponsorer