Ansökningsblankett
Tack för din ansökan.
Kunde ej registrera, dubbelkolla att alla obligatoriska fält är ifyllda.

NÄRINGSLIVSPRISET BONA POSTULATA

Grattis!

Du representerar ett företag som har nominerats av någon till näringslivspriset Bona Postulata. Priset delas varje år ut till företag i Uppsala län med stor tillväxtpotential. Vinnare utses av en jury som består av landshövding Göran Enander. Maria Wigenfeldt (PwC) och Patrik Rindstål (Advokatfirman Lindahl). Du kan läsa mer om priset och om tidigare vinnare på www.bonapostulata.se.

För att vara med i urvalsprocessen behöver du fylla i det här ansökningsformuläret. Ansökan måste vara inlämnad senast den 21 februari. Ansökan behandlas med sekretess.

 

Som vinnare av priset får man:

  • Motta diplom som bevis för vinsten av priset. Diplomutdelning sker på scen på Vakna Uppsalas arrangemang på Uppsala Konsert & Kongress.
  • Medverka på Bona Postulats Business Boost Day tillsammans med prisets sponsorer
  • Tillväxtrådgivning via Almi Företagspartner
  • Tillgång till ett brett nätverk med sponsorer, årets samt tidigare vinnare
  • Löpande nätverksträffar och föreläsningar
  • På grund av Coronapandemin behöver vi löpande anpassa genomförandet av våra arrangemang, och vi kan därför behöva frångå våra ordinarie rutiner.

Välkommen in med er ansökan!

 

För frågor om ansökningsförfarandet kontakta Hampus Persson, Hampus.Persson@lindahl.se . För frågor om priset, kontakta Maria Wigenfeldt på PwC, tfn 010-212 60 43, eller Patrik Rindstål på Advokatfirman Lindahl, tfn 018-161850.